Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Joro speed

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Joro speed е написал

  1. Joro speed

    Lancer или друго японско

    По принцип колеги, майстори са ми казвали, че CVT кутията по принцип е вечна и спокойно може да надживее самия автомибил...с добра поддръжка и пи-качествено масло тя по принцип не се разваля,ако естествено не я зориш да включваш първа в движение назад с ръчна и обръщане...и после ако се строши за същите пари/отнася се за вс.автомати/...купуваш ръчна на старо...и сменяш!
  2. Колега, какво става купи ли си Мицу вече? Аз пък си купих мин.година от България докарано от Германия 1.8 143 CVT....,кутия...страхотен автомобил и много здрав и евтин за поддръжка...е малко е мудна тази CVT кутия и погорва повечко, но аз съм много доволен! Здрава машинка обслужих я за 200лв...сега извинявай ма за 2008г автомобил...я обслужи едно ТДИ и то да е 2008г. Имам и спейс стар също много здрава кола...но в Лансера всеки път като седна в нея изпитвам някаква еуфория...за такава кола съм си мечтал от дете.. От на Макинен победите...е мойта не е ЕВО,но е страхотен автомобил....а съм сменил доста коли и доста японци....по здравина за сега се доближава до тойота корола 92-97г 4EFE това е доказано най-здравата кола за всички времена.
  3. Колега, какво става? Има ли развитие по колата с това забавяне сутрин?
  4. Във фейса излизат от време на време прилични оферти. Имаше един сега по празниците на 10лв проверка и диагностика. ето един приличен подобен: https://www.facebook.com/AutoClimaProSOFIA/?fref=ts
  5. Joro speed

    Мицубиши Лансер - Съвет

    Колега, тези коли са железни....и съм я обслужил за 120лв. смених и масло на скоростна кутия за още толкова.. МИ ДА МИ ПОКАЖЕ НЯКОЙ КОла от 2008г нагоре обслужване на тези пари, ако ще и да е ЛАДА>.аз съм много доволен от автомобила, карам го от февруари месец. Много сериозен и здрав модел. да, ако не нацелиш на скростна кутия може и да имаш малко ядове, но като цяло е желязна колата. И по принцип, като толкова не си в час дай на някой майстор там наблизо от някой сервиз 20лв закарай я там или пък да дойде с теб за половин час и въпроса ти е приключен. ЗА скоростната кутия, привидно щом отлепя добре, на равно, в леко баирче, напред назад и на лашкане, без допълнителни странни шумове и тем подбни... тръгване сама колата без газ примерно, би трябвало да е добра!
  6. И още нещо. пробвал ли си да придърпаш леко на един, два оборота ръчната, щом отзад се чува? Може и леко в движение, а може да пробваш при спряла кола натегната докрай ръчна и лекпо отлепяш като се стремиш да тръгнеш с опъната ръчна, но не я насилвай много.....и виж пак дали продължава, или има някаква промяна в поведението....това е начин да видим дали проблема идва от ръчната, поне това да изолираме!
  7. Хубава колица, смъквай и малко сумата и газ! Погорва малко повече в града СВТ-то но кефа цена няма! Уникална е! 1.8 143 ми мяза и на мен да е, че я имам същата. Мойта я имам от два месеца и излезе много запазена и читава кола, евтина поддръжка, хубава кола наистина! За 11500 я взех аз от къща в София, много съм доволен от този автомобил, уникален, красив и обръщат глави по него навсякъде, от където мина! Малко ми е мудна, но като смениш на ръчни има ефект, ако ти трябва по-бързо набиране!Взимай!
  8. Айде бее дайте снимки. Има ли вече налягали под масите? Утре за обяд идвам да проверя има ли някое мицу по- добро от моето!
  9. Ха ха ха "Разбира се"....Връщаме ви веднага, или Приемаме ви...?
  10. Благодаря, колега! Ей не съм карал бензин десетина години и наистина някои неща не съм свикнал явно още с тях.
  11. Колеги понеже и аз съм от новите в клуба. От две седмици съм с Лансър. При невъзможност да присъстваме на цялото събитие на клуба, една разходка до Търново за моето семейство ще бъде идеален избор за съботния ден(единствен почивен за мен). Та, ако наминем за един обяд и запознанство с хората в клуба, надявам се няма да ни върнете, нали?
  12. Мицу Лансър Х.....2008г. при подаване на контакт отпред датчик, който влиза към вала мисля, или служи като за променливо газоразпределение ли като на други модели знам, че имат Баварците, Алфа, Хонда и тн...Бе подава някаква информация преди запалването явно...Та от няколко дни взех да го чувам сякъш го нямаше преди...Утре ще я закарам на диагностика де....Иначе веднага след това цъкане си пали абсолютно безпроблемно, без да се зачудва работи си нормално вс. наред. Само при първоначално подаване на контакт го чувам.
  13. Здравейте, като пиша сега(февруари) дали съм закаснял да поръчам и аз?
  14. Лансера 10ка от Дружба аз го купих колеги....Светло синия металик от къща Кентавър. Колата вече е обслужена, проверена и минати над 1000км. Много хубав и запазен екземпляр, почти без забележки...двигател...автомат перфектни...Дано да е читава кола. Първоначални впечатления отлични!
  15. Joro speed

    Нов Lancer в клуба

    Макар че съм с новата муцуна, маска и фейстлифт...като на 10ка...и за това си мисля, че е 10ка...ще прегледам аутодата и пак ще говорим, но и на това, което си постнал за история на Лансър....аз съм последната картинка, което пише, че е 10 генерация...но от тела съм като седна на компа след ден два, че нямам никакво време ще се поразровя и аз и снимки ще има! БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!
  16. Joro speed

    Нов Lancer в клуба

    Знам, но заради Евото нали така се извъргаме малко и ние с по-слабипо-и старички представители на прекрасната муцунка!
  17. Joro speed

    Нов Lancer в клуба

    Здравейте, колеги! От днес съм горд собственик на Лансър 10ка. Сега не съм подготвен със снимки и повече инфо по нататък! Иначе под капака на дръпнатите очички имам 1.8 автомат 143коня...уникално красива кола...мечта ми е от дете...но чак сега успях да я сбъдна!
×
×
  • Създаване...