Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nastyboy

Член на клуба
  • От него общо

    81
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    4

Всичко което nastyboy е написал

  1. Здравейте, продавам си комбито. Техническото състояние е много добро. Винаги съм го обслужвал на време и не търпя нещо да не е добре по него. Сменени са: * Ангренаж преди около 30к км * Лагери -6бр. (Всички) в скоростната кутия, масло и съединител комплект през ноември 2020г. * Предни носачи - 6бр. Април 2021г. * 4 броя амортисьори monroe spectrum през април 2021г. * Задни пружини KYB април 2020г. Има и още дребни неща, като биалетки, масла, филтри и т.н... Всичко си пиша прилежно в "сервизна книжка". Газовата бутилка е 2021г производство и има още 9г експлоатация. Газта е регистрирана в кат. Като екстри колата има: * Кожен салон с ел. регулиране и подгрев на предните седалки * Климатроник * Ел. Стъкла 4бр. * Ел. Огледала с подгрев и прибиране * CD с USB и bluetooth (всички говорители са сменени с HERTZ), звука е много приятен * Вградени би-ксенон лупи morimoto ultra * Тракшън контрол * ABS * Фабрично затъмнени задни стъкла Към него давам 4 лети джанти 17 цола с летни гуми LAUFENN дот 21г., 4 лети джанти 15 цола със зимни гуми, колкото да изкарат сезона, напречни греди подходящи за ски багажник, бокс, или друг товар. При интерес или за повече информация - тел. 0899533525 - Александър. Цена за форума 4300лв.
  2. nastyboy

    Диагностика обд?

    Галант 2001г. 2.5 двигател го чета с обикновен autocom (delphi) китаец за 100лв. Чете само ЕКУ-то. Когато ми трябваше за еърбега, не можах да го прочета. За airbag и abs трябва малко по-специализирана техника.
  3. Когато - тогава. Важното е да се състои. Все ще се намери начин да присъстваме :icon_thumbup:
  4. nastyboy

    Клубни маратонки

    Добавяме и 3ти вариант разцветка
  5. Чакам информация за цени от фирмата, но тези дни пак ще им досаждам.. Явно са ни позабравили..
  6. Ха! И аз се бях замислял да пробвам продуктите на "Автореновация", но ме отказахте. :D
  7. nastyboy

    Клубни маратонки

    Първата партида готова, другата седмица чакам отзиви от колегите, които поръчаха.
  8. Искрено се надяваме да не се стига до там, но в крайна сметка важното е да се видим, да побъбрим и да си изкараме весело както винаги!
  9. nastyboy

    Клубни маратонки

    Можеш да си поръчаш по един чифт от двата цвята, и на децата по един :D
  10. Здравейте колеги, С най-голямо удоволствие Ви представям проекта за клубни маратонки. Ще се предлагат в две разцветки(без възможност за промени). Изработени са от велур, логото е бродерия. Цената е 60лв за чифт. Време за изпълнение на поръчката: 1-2 седмици, в зависимост от натовареността на фирмата. За направата на поръчка е необходимо предварително заплащане, поради спецификата на продукта. Наличните номера са от 36 до 45. За поръчки пишете тук в темата, на лично съобщение, или на тел.: 0899533525 Заплащането може да бъде извършено както по банков път, така и по Еконт. А също така и с лично предаване за гр. Габрово. *Банка ДСК IBAN: BG46STSA93000017473327 Александър Георгиев Патеров *Еконт като паричен превод за Александър Патеров, тел. 0899533525.
  11. Кой блокаж? Тракшън контрола ли? Ако става въпрос за него, прегледай си вакуумитеи маркучетата зад колектора.
  12. Това "ще се опитам" какво означава? Ще се опиташ да вземеш някоя кирия до там, за да не ходиш напразно ли? :D Жалко, че съм на работа на 23, иначе за Коледните празници и аз ще съм по София. Ако някой желае, може да се видим :rulez:
  13. Едно малко тъпо решение на проблема, но пък работещо. Като взех комбито забелязах че само единия халоген се изпотява. Понеже са били сваляни и мърдаха в бронята реших да ги сваля и аз и да видя какво не им е наред по захвата. Забелязах че левия има тънка дупка отдолу пробита с финно свредло, откъдето може да се изпари влагата. Направих и на десния и вече се изпотяват само след автомивка и до няколко часа са отново чисти :icon_thumbup: :D :D
  14. Ице, до тук сме се събрали 7 човека (включвам и теб) за Габровско и чакам до другия петък (01.10) ако още някой прояви интерес, за да не разкарваме Вики до еконта за всеки поотделно. :icon_thumbup:
  15. Продавам Mitsubishi Galant 2.0TD 1999г. Обслужен, сменен ангренаж преди 30 000км, сменени всички носачи отпред преди 15-20хил. км. Ел. стъкла, ел. огледала с подгрев и прибиране, климатроник, автоматични фарове. Като забележки - познатия за модела проблем със синхронизатора на 2-ра, обичайните наченки на ръжда по предните бомбета и по ръбчето на задните вежди, дълго време не беше каран и може би от стоенето (или просто му е дошло времето) започна да шуми преден ляв лагер. Линк към обява със снимки Автомобилът се намира в гр. Габрово, прехвърлянето е задължително. Цена за клуба - 2000лв с 2 комплекта лети джанти 15 цола, съответно със зимни и с летни гуми, или 1800лв само с единия комплект. За връзка с мен - 0899533525 - Александър
  16. От jap festa снимките ще ги чакаш шо Коледа :tooth:
  17. Малко снимков материал от мен
  18. Баси, аз пак съм го пропуснал... :icon_crying: Кога успяхте?
  19. Нека първи да изразя благодарности, специално към Сомалиеца, че ни организира и събра за пореден път и изкарахме един невероятен уикенд. Благодаря и на всички останали, че помогнаха да бъде такъв! :icon_n_king: :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  20. Значи, че ще имаш повече пари за почерпка на другите колеги.. :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  21. Все не остава време - на работа от понеделник до събота... :icon_crying:
×
×
  • Създаване...