Премини към съдържание

Ahito

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Ahito е написал

  1. Някой знае ли как вървят цените при Милен?
  2. Благодарско и на двама ви http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gif
  3. Това е ясно,но къде точно и какво трябва да сваля за да стигна до него?
  4. Някой дали знае къде се намира датчика за задна светлина на carisma GDI 2002 ? Случаят е такъв ,че аз имам парктроник и той постепенно взе да не се включва от първия път и след няколко дена тотално се загуби. Следователно разбрах ,че и лампата не свети вече. И за това си мисля,че има вероятност да е от датчика.Ако беше от бушон щеше да спре от първия път.
  5. Ahito

    Чукане от към двигателя

    Залепили са го с Поксипол.Не знам дали е здраво това нещо.Иначе проблема е че магнита се е счупил на три.Поне така ми обясниха.
  6. Ahito

    Чукане от към двигателя

    Проблема е отстранен..... с лепило. Дори намерих любителско видео,в което се вижда нагледно проблема и отстраняването му.Всеки може и сам!
  7. Ahito

    Чукане от към двигателя

    Ами колеги бях в сервиза и като я разглобиха клапата съвсем ясно се виждаше, че се опитва да отвори но без успех.И поради тази причина "тракането" или "чукането" идваше от нея. Иначе успях да се придвижа до там с нестабилните обототи.
  8. Ahito

    Чукане от към двигателя

    Вчера при появата на проблема се "зачука" при контакт ,чаках да видя дали ще спре но не престана,тогава изключих от контакт но не спря веднага,а след няколко секунди чак. Днес покарах със "игривите" обороти.Натискайки педала усетих реагира едва едва и все едно няма мощност,Да разбирам ли ,че е в сервизен режим? (чека свети и премигва)
  9. Ahito

    Чукане от към двигателя

    Чува се точно това от видеото на 6:00 минута. Ясно е вече ,че е от дроселовата клапа,но защо?
  10. Привет! Дали някой е имал или знае следния проблем: Както си паркирах и от към двигателя почна равномерно чукане.Не тракане ,а чукане по-скоро.Оборотите почнаха да играят,за момент хвръкнаха без да съм натискал газ.Изгасих,подадох само на контакт и пак почна чукането.Разбира се по някое време и чек енджина светна.Запалих пак ,но този път чукането беше по слабо но оборотите си играеха.Заради капака на двигателя не мога да локализирам шума.Модела на колата е този на профила ми.Дано някой успее да ми даде някаква насока.
  11. Ahito

    Скорости

    Смяната на маслото може и да пооправи нещата.Като позагрее колата проблема е на минимум
  12. Ahito

    Скорости

    Каква е причината при движение скоростите от висока към ниска да влизат много трудно? Примерно от 3-та на 2-ра или от 2-ра на 1-ва. (carisma GDi 2002).
×
×
  • Създаване...