Премини към съдържание

GoFarAta

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което GoFarAta е написал

  1. Намерих от Мегапартс потребител за 160лв, комплект макферсони, пружини с амортисъори една седмица след откриването на темата. Затворете я.
  2. Здравейте, търся задни Амортисьори за Galant комби, стига да са в добро състояние и да не са изпуснали. За София може лично, иначе с куриер с преглед и тест.
  3. Оправих го с жило за спирачка на велосипед 3 метра за 3лв.
  4. Снимки на шофъорска седалка от бежав салон и жило за капак за галант и цена може ли?

  5. За София лично или по куриер.
  6. Важи за лично предаване от София или по куриер за страната, стига да е на оферта.
  7. Ако сте господина от ТУЕС - Поздрави! В MegaParts или Carco няма ли?
  8. Имах проблем с моя и го оправих. Ако искаш - пиши и може да измислим нещо.
  9. Търся жило, което не знам колко е дълго, защото се скъса. И мисля да сложа нитче за велосипедно жило от края от към капака. Идеи?
  10. Търся жило за София.
  11. Смених съединителя и се оправи. Може да се заключи темата. Благодаря на всички!
  12. GoFarAta

    Мирише на бензин

    При мен на един Opel миришеше от сцепен в края маркуч за бензин от към двигателя. Изрязах му края на маркуча, където беше сцепен, поставих го отново и се оправи. Не тежи много, че може да не стигне. Тече ли под колата?
  13. Здравейте, търся сервиз за смяна на съединител на Mitsubishi Pinin SuperSelect за София. Моля за отговори от запознати и по възможност с цени! Благодаря!
  14. Препоръчвам. Каква е отстъпката за форума тази година и как се ползва?
  15. Купувам пружини или амортисьори с пружини задни за V6 164кс комби за София или по куриер.
  16. Какво е останало от скорости и съединител? Ветробрани има ли?
  17. Имам интерес. Телефон?
  18. Един автомонтьор погледна и каза, че е за смяна на съединител, щом не тръгва на скорост. Къде и колко ще ми струва смяната? Някой знае ли?
  19. Иначе отпреди си мига оранжевата лампа LOCK на таблото за среден диференциал, дори и лоста да е на 4H - първа позиция, където трябва да светят само двете задни гуми само за задно предаване в зелено. https://ibb.co/J3dB3V1
  20. Изобщо все едно съединителят е откачен и не може да превключи на никоя предавка. Долната помпа на съединителя изглежда здрава отвън и няма течове. Горната също.
  21. Достатъчно ли е някоя от двете помпи да е развалена и да не включва на никоя предавка? Дори като стартирам колата с ключ на първа и не тръгва, както някои писаха, че може да тръгне без съединител на "междинна скорост" или нещо подобно (форум на Рено).
  22. Благодаря за отговора @George_B ! Мътна е течността, но не съм разглобил още горната помпа за проверка на дъното й. Кое е ""огледалото" / "(цилиндричната повърхност)" и как изглежда? - може ли термин и на английски да търся в Google? Или "огледалото" е вътрешността на цилиндричните помпи на съединителя?
  23. Ето снимка на горния главен цилиндър на съединителя (горна помпа) - пълен е и не е от него. https://ibb.co/4NtzRY1 Поставям линк, защото снимката не се побира във форума.
×
×
  • Създаване...