Премини към съдържание

sardukar12

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което sardukar12 е написал

  1. Тююю, дойде и моят ASX! Много добра колица!!!
  2. Май не съм се изказал достатъчно разбрано. Новият Кашкай във вариант 4х4 друса много повече, отколкото този само с предно предаване. В Италия карах ASX 4х4 от 2011 г. друсаше и беше доста шумен. След това, като си избирах автомобил в България, пробвах ASX 2014г. тези проблеми липсваха. Нито друсаше, а шума беше сведен до минимум, чак при скорост над 120 км\ч започваше да се усеща! Това беше една от причините да поръчам ASX, а не Кашкай или Хюндай ix35, дори Киа беше по-шумна, а и мрежичките на гърба на предните седалки изглеждаха като в автобус Чавдар, ако някой го помни! http://www.auto-types.com/images/_autonews/2011-Kia-Sportage-SX-Turbo-interior_93.jpg Тук се виждат добре! В ASX интериора е доста по-обран с всичките му положителни и негативни страни. Но аз поръчах предпоследното ниво на оборудване, а не най-високото. Кашкая има доста повече екстри, дори и при по-ниските си нива на оборудване, но цената на 4x4 е значително по-висока, от тази която се предлага за ASX. Въпрос на избор!
  3. Добре вози предното предаване! 4х4 -то друса също! За това избрах ASX, още го чакам де!
  4. Много добра зимна снимка! Джантите ли си сменял?
  5. Супер, здраво караш по снега! Къде е това? Хаинбоаз ли? Имаш ли снимки или видео на колата отвътре?
  6. Къде е видеото, че ми е интересно докато чакам моята да видя още нещо! :P
  7. Добре е да се уточни, че проблемите възникват основно при градско шофиране, ако се пътува по-често на дълъг път, тези проблеми са доста по-редки. За градско шофиране, на къси отсечки си има доста бензинови малолитражки, които са достатъчно икономични, а и не виждам смисъл на караш 4х4 в града!
  8. Ник, Благодаря ти много! Успокои ме, че съм направил правилният избор! Гледах Форд Куга е Хюндай ИХ35! Първата е тесничка вътре и коляното ми опира в централната конзола, няма и толкова екстри за тези пари! Втората много друсаше, седалката не ми беше удобна и за да поддържам права линия на движение, побутвах волана наляво непрекъснато! Дано цените на горивата се задържат ниски по-дълго време! :P Поздрави!
  9. Шума в купето не ме притеснява чак толкова, а и ми казаха, че на моето ниво на оборудване има допълнителна шумоизолация! Сега карам Форд Фюжън и Шкода Фабия, събираме багажа, смятам, че ще се справя с подреждането! От 330 л багажник на 410 л. не е лошо! Децата са ми на 4 години, та багажа вече е по-малко! ;) За чакането, ще чакам, не бързам за никъде, другите две коли от салона ги изкарахме, чисто новички, а сега ми се е паднало да чакам! Важното е, пръв да си пръдна в колата! :P Каското не покри ли градушката? Гледам, че ASX-овете ги сглобяват в Китай и Филипините, сигурно ли е, че японци ще я правят?
  10. Явно колегите с АSХ не влизат редовно! Нищо, рискувах и поръчах един червеничък! Лошо е, че ще дойде чак след 5 месеца!
  11. Здравейте, Нов съм във форума, но имам сериозно желание да си закупя ново ASX! Интересува ме сервизното обслужване в Балкан Стар - Пловдив! Някой има ли ASX с двигател 1.8 дизел 150 к.с. за да ми каже цените за годишно обслужване! Иска ми се да знам и пътно поведение на колата, разход на гориво при умерено шофиране, всъщност, дали се приближава до заводските данни! Направих тест драйв на ASX 1.6 бензин, предно предаване, но не развих висока скорост! ОПРЕДЕЛЕНО МИ ХАРЕСА! Ще ви бъда безкрайно благодарен за отговорите!
×
×
  • Създаване...