Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

gotin75

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което gotin75 е написал

  1. Само моторчето ми трябва. Моето го отворих и ремонтирах, но от новото по-хубаво няма. Никъде по онлайн магазините не мога да намеря.
  2. Здравейте, от няколко месеца имам проблем с моторчето на клапата за студен/топъл въздух. Има ли някой идея от къде мога за си купя нова?
  3. Здравейте, търся мултимедия за mitsubishi grandis 2007 година дизел. Ако някой може да ме ориентира от къде мога да си купя, или кой може да ми приспособи, ще съм му много благодарен.
  4. Никъде намат в наличност. Всички са с доставка от 5 до 15 дена.
  5. Търся спешно този тампон. Съгласен съм и да купя втора употреба амортисьор само заради тампона. Колата ми трябва спешно и съм в безисходица. Става дума за MITSUBISHI GRANDIS 2 DID 2007 година дизел. От Пловдив съм.
  6. Ще започна от клемореда на контактния ключ. Само малко да се постопли времето че колата ми не е в гараж. Днес почистих клемите на акумулатора и взе че запали. Не ми се вярва в тях да е проблема. Благодаря ви много за съдействието.
  7. Здравейте, днес ми възникна следният проблем. Пробвах да запаля колата но не върти стартера. Лампите по таблото си светят нормално, даже когато дам ключа в положение за стартер. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Грандиса е модел 2007.
  8. Здравейте някой може ли да ми помогне да си модифицирам малко мицито. Искам да си направя връзка с телефона със стерео жак . Възможно ли е това да стане? Приемам и идеи и помощ за монтиране на тъч скриjн. Почерпката ще е голяма.
  9. От днес съм горд собственик на Мицубиши Грандис. Сигурен съм че ще мога да разчитам на вашата помощ ако се наложи
×
×
  • Създаване...