Премини към съдържание

Fear

Член на клуба
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

За Fear

  • Рожден ден 02/19/1988

Местоживеене

  • Град
    Карлово/Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.5 v6 Avance 2002

Посетили профила

168 посетили

Fear's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей , колега малко уточнение дай - кое е това уплътнение ? https://www.knfilters.com/33-2392-replacement-air-filter ако говорим за този филтър върви с черното което е на картинката.Ако си да ти продали филтър без него значи е такава бройка на която липсва и съответно цената е друга (преоценява се) и цената слиза с колкото прецени търговеца.Ако са ти го продали без него на цена от около 180 лв. някой ще пие едно уиски с бадеми за твоя сметка.
  2. Fear

    Ляв мигач

    Колега намира ми се на Depo - 15 лв. в добро състояние Ако държиш и на нов такъв също мога да предложа.
  3. Колега дай телефон да ти пратя снимки (ако имаш viber) и да ти кажа цена.
  4. Здравей колега , Тези симптоми ми приличат на дистибутор и палец... Натъквал съм се 3-4 пъти на такъв проблем с галанти - като стане влажно и няма палене.Провери твоите или някой който разбира (не е сложно).Ако трябват нови мога да ти съдействам.Читави излизат към 40-45 лв. Ако ти трябва нещо звънкай 0889244413 .
  5. Fear

    Брандирани шапки

    Колега давай още 1 шапка към тези на Виктор , че жената ме нахока на нея защо нямало
  6. Fear

    Брандирани шапки

    +1 бр. заедно с на Виктор "Tasso" и Георги когато ги пускаш ;)
  7. Fear

    Kупувам пружини за Галант

    Немога да ти пратя Л.С. колега затова пиша тук. Гледам , че търсиш пружини Eibach за галант Аз съм с такива и съм много доволен.Мога да ти намеря нови ако те интересува.Цената която мога да ти предложа е 420 лв.Снижават Галанта с 30 мм отпред и отзад. Поздрави, Станислав
  8. Fear

    Двигателя се преохлажда

    Не е нормално това да пада температурата така.Най-вероятната причина е термостат.От 3 години карам 2.5 и стрелката на температурата не мърда от средата когато загрее, каквито и да са условията.
  9. Колега от Дзи размислиха за задната ми броня отремонтираха моята и купиха само стоп.Благодаря ти много. П.С. Темата е за ключ.
  10. Здравейте колеги,търся заден ляв стоп и задна броня (аванс) за митсубиши галант 2002г. (фейслифт) ако някой има или знае от къде мога да намеря да драска или да ми звънне на 0888947431.
  11. Здравей колега,аз съм с 276мм дискове (Галанта ми бе с такива) и карам от 2 години с накладки АТЕ с канали са за охлаждане и нямат никакви ядове.За брембо и тем подобни не съм фен понеже един приятел попада на менте брембо мах дискове и брембо накладки който свиреха.С АТЕ-то няма да имаш ядове.Ако неможеш да намериш вземи звънни 1 телефон или пиши на лично на Сашката от Ямбол няма начин да не те снабди с качествени неща.А за тези с който съм аз - нарязаните варират между 140-160 лв за предните,а задните ако решиш са към 50 лв. някаде.Ако ли не те устройва,търсиш по евтините варианти,който пак не са лоши.
  12. Ако питаш мен колега вместо да даваш толкова пари по добре виж за кутия 2ра употреба 100% има доста из нета да се продават и на дали ще са повече от 400-500 лв.
  13. Fear

    Странен звук

    Такъв им е модела на тези накладки имам 2 комплекта на 80 и на 90 % и затова ги махнах.Едните са немски,другите са от Сашката от Ямбол,така че ако не те дразнят карай си с тях просто явно са ги развалили нямам друго обяснение.Сега си карам с нарязано АТЕ и няма такива свирения ;)
  14. След дълго ровене и ядосване, че няма размер за галанта попаднах на тези: http://upg-shop.com/bg/product/171/rota-torque.html 17 x 7.5 j et 45 ; дано с тези е добре, а за гуми 225/45/17 или 215/45/17 някой да каже ако знае дали ще опират и кой вариант ще е по-добър.
×
×
  • Създаване...