Премини към съдържание

Георги Станчев Георгиев

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Георги Станчев Георгиев е написал

  1. Да не стане грешка-при мен светваше чека,изгасвам,опит за палене-неуспешен,чакам да изстине -запалване със светене на чека.При смяна на датчик колянов вал,мисля ,че стана бързо,вече изчезна този проблем.Да не те подведа нещо неумишлено!!
  2. Ако не бъркам -датчика колянов вал.
  3. При мен беше същото,пали след като изстине,сменяй спокойно-цена около 50 лв.
  4. Каква е цената на седалките-двете предни и задната?
  5. Махаш чистачките,пластмасовата кора/между стъклото и двигателния отсек/ и бъркаш вътре и почистваш от боклуци.И при мен беше така.
  6. И при мен беше така/Каризма 1,6/-свалиха ми майстори оборотомера,презапоиха го и се оправи.
  7. Продавам 4 алуминиеви джанти с гуми за Мицубиши Каризма/14 ки/,втора употреба.Тел 0896636319
  8. Гледам темата е стара, но да попитам-от Шумен съм,имам Каризма,към кой майстор ще ме насочиш?.Просто искам профилактика,понеже не съм много опитен и ме е страх да ходя при кой да е специалист.
  9. Здравейте.Въпросът ми не е за тук,но не намерих сходна тема.Прегоряла ми е фасунката/куплунга/за светлините на фаровете/ където влизат крачетата на крушка H 4/.Какво трябва да си поръчам от магазина,ясно Ви е ,че не съм много запознат с материята.Автомобилът е Мицубиши каризма 1,6.Благодаря.
  10. И при мен беше така.Датчик скоростомер/дано така да се казва/да си отвори и припои отново.Аз само гледах,не съм от разбиращите,става бързо.
  11. И при мен има фъщене. Купих си нова капачка за резервоар,която да пуска двупосочно газовете,защото старата пропуска, но не изпуска въздух.Сега стана проблем-понеже легенчето около гърловината ми е изгнило/ако ми кажете как се качват снимки ще кача/и се усеща ужасна миризма на бензин в купето.Затова сложих старата.Дайте идеи, как да запуша дупките около гърловината,за да сложа отново новата капачка.
  12. При мен проблемът беше само със скоростомера-пада и след време пак си показва.Майстора го извади ,почисти,презапои го ,и вече около два месеца е нормално.Пробвай това,нов разбрах ,че струва около 80 лв. Дано да съм ти от полза с този съвет.
  13. И при мен беше така/Каризма 2000г./,смених антифриза и напълних казанчето.Сега мисля ,че не съм го чувал този шум.
  14. Аз като млад шофьор ,може и да бъркам какво са ми сменяли.Симптомите бяха-въртя ключа ,опит за палене неуспешен,когато е топла.Когато изстине двигателя запалваше,но ми светва чека на двигателя,имаше нещо като придърпване.Майстора каза "лесна работа".Смени го доста бързо-докато отида за парите.Дано да става въпрос за същото,ама може и да греша. На кутията пише"Nockenwellen Sensor" ,по-долу-"Camshaft sensor"
  15. Септември месец ми го смениха-50лв с труда,моята е 1,6 ,99к.с.,бензин.
  16. Да се включа и аз ,като патил начинаещ.При завъртане на ключа ,светваше чека и колата си изгасва./и на газ и на бензин/.Когато двигателят се охладеше пали,пак обаче светваше чека. Проблема бе в датчика на коляновият вал-за минути смяна,цена 60 лева с труда.
  17. Не,кутията е метална и малка.От Кауфланд е,мисля ,че пише "Произведено в Англия".Аз я дадох на комшията да я прибере и да не я виждам.Ако искаш пробвай на малка част от колата и ако ти хареса тогава цялата.На мен не ми харесва предният капак-стои мазен ,плюс многото удари от камъчета се виждат -запълни ги бялата паста.
  18. Четох на указанията-"полирайте"и нали е ръчна паста за полиране търках и с памучен и с вълнен парцал. Полирпастата навлезе в дупчиците от камъчета и те станаха бели.С времето пасата щяла да излезе и да не се вижда удряното,както беше и преди.
  19. Аз пък я полирах с ръчна паста,предпазвала от атмосферни влияния.Стана ужасно замазана,отвориха се и шупличките от камъчета по предният капак.Друг път няма да правя такива неща.
  20. Благодаря.А как ми се искаше да е показанията на газ/6-8 л на 100км извънградско/.
  21. От една година карам Каризма 1,6 ,99 к.с.Имам газова уредба Ловато.Въпросът ми е -показанието на дисплея за разхода на бензин или газ е?
  22. Здравейте.От една година карам този АВТОМОБИЛ.Видях ,че има писано по темата,но като начинаещ шофьор не ми е ясно всичко.Затова се интересувам конкретно за моята кола. 1.Къде е горивният филтър/номер рама ХМСLNDA1AYF005913/. 2.На колко време се сменя горивният филтър. 3.Какъв ще ми препоръчате?
  23. От около месец и половина задната ми чистачка спря да работи.При завъртане на лостчето за управление се чува"ЦЪК"от предната част на колата ,а резултата е нулев.Предположения???
×
×
  • Създаване...