Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

acho

Потребител
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    spase star

acho's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте,присветва ми лампата за чека когато се получи някакво леко усукване на ходовата част. Лампата пресветва и веднага изгася. Казаха ми ,че е датчика за АBS на задното колело. Някой имал ли такъв проблем.
  2. Имам проблем с оборотите и то само сутрин докато загрее.При запалване без проблемно вдига обороти до около 1800-2000 така стои около 30-40сек. и след това започва да падат.Стигат до 1000 и отново започват да се качват и так на долъ на горе докато по загрее.Има ли някой идея от къде идва проблема и как се оправя това.Колата е 1,3 бензин 86к.с делко .
  3. Здравей колега ,при мен проблема е същия и се оказа не от реглаж на щангите там не пипай.Провери дали ти се върти топката на скоростния лост.При мен се оказа че на скоростния лост има една фтулка пласмасова която е залепена най-долу тя е спукана и при екплоатация се завърта леко и тогава насочването не е правилно.За да я видиш трябва да изкараш топката след това излиза една тръба и тогава се вижда тази втулка.И при мен беше така регулирах щангите нищо.Опитах се да намеря тази фтулка но я няма само нея трябва целия лост явно но аз вече и свикнах и карам така понякога вместо напред тръгвам назад но внимавам повече.Не мога да ти кача сниките и файла със схемата но ако те итересува могада ги пратя на лична поща.Късмет.
  4. Здравей колега,имам въпрос към теб виждам че имаш газова уредба.Би ли споделил дали си доволен и какво си сложил.Аз имах газова уредба която беше на ланда контрол но нашите майстори ми я прецакаха и сега карам на бензин.Искат ми 1000лв.за Ланди с газови инжекциони и комп.Аз все още се триумя дали да ги дам чувам че нещо на наште коли не могат да ги докарат настройките.Дай съвет ако е удобно.
  5. Аз не съм съгласен с вас при мен когато е по инерция си държи 700-800 оборота,не мисля че трябва де се влияе от това дали е по инерция или е в покой.
  6. Здравей колега аз смених преди година и половина носачите с рециклирани шарнирни болтове и нямам проблем от тогава един майстор ми ги прави и нямам проблеми аз дори сега съм се запасил с два комплекта носачи ремонта ми на носач е 40лв. а един нов носач е около 130-140лв. поне при нас цената е такава наши колеги сменят и слагат нови аз ги взимам и рециклирам техните новите не изкарват и година.До колкото са ми казвали и това което съм виждал само болтове не се сменят поне аз не съм намирал, моят майстор ги прикапва от долу с ЦО оригиналните ,мисля че подменя вътре всичко аз съм доволен.Ако ти трябва помощ обади се 0898854806
  7. acho

    Проблем със спирачките

    Благодаря но проблема е че не могат да ми намерят помпа дайте ми адрес ,телефон нещо къде да се обадя да си купя.Аз съм от Балчик и тук няма толкова избор а и майстора не можа да намери от фирмите с които работи.
  8. Колеги от известно време имам проблем със спирачките. Когато натисна педала на спирачката той потъва малко и след това започвам да усещам че спира, другия момент е че абс-а се включва не когато трябва при опит да спирам съвсем леко без да има нужда и абс се включва .Прегледах накладките наред са и нямам обяснение дайте съвет става въпрос за Спейс стар 1,3 1999г.
  9. acho

    Сваляне на полуоска

    Бъди много внимателен при мен се получи така че се наложи да се сваля скоростната кутия беше се откачило нещо от карето и паднало вътре много внимание.
  10. acho

    Вече съм един от Вас :)

    това ще ти потрябва http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Mitsubishi/Space/Manuals/
  11. Преди време някой ми беше дал линк за това но сам го загубил.Имам проблем с датчика не знам точно дали така се казва който подържа оборотите при студен двигател.Запалването е добро но не държи обороти докато загрее а те падат след 1 минута и после гасне.Когато по-загрее проблема изчезва.Друг проблем ми е че ми светва лампата на динамото.Замервам при работещ двигател на клемите на акумулатора 13.9-14.3 волта но лампата свети.Когато си реши изгасва и дълго време не се обажда какво е това.
  12. Благодаря предварително .Спейса е 1.3 83к.с
  13. acho

    Спейс Стар

    Здравейте колеги.Аз имам такова мицубиши и то с газ и съм много доволен от това.Газовото беше сложено но е около 1500лв. но не е ижекционно а с изпарител.Моделите с инжекциони са около 1800лв.
  14. На скоро минах през една голяма локва и малко след това километража спря да работи.От време на време работи както трябва и в един момент отново отказва.Ако някой може да ми даде някакъв съвет за този проблем.Знае ли някой къде се намира датчика за километража на скоросната кутия или на колелото някъде.
×
×
  • Създаване...