Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

denis denis

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

denis denis's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. До колкото разбрах, основния километраж се превъртал и можело да се хване. Но пък имало към него един модул, който ако се смени не можело да се хване дали е пипан. А този допълнителния също показвал километрите и също можел да се манипулира..той също си имал свой си модул. Втория километраж обаче рядко го връщали, още по рядко пък сменяли и неговия модул. Дали от незнание, или от финансова гледна точка. Това е, което четох. Да видим компетентните какво ще кажат и предложат? :drinks:
  2. Имам още едно въпросче. Мога ли в сервиза на Мицубиши, или някъде другаде да закарам Аутлендърчето и да ми кажат на 100% дали е превъртан километража и колко са истинските километри, ако е превъртан? А четох, че имало и още един "механичен" километраж в колите, при двигателя или в скоростната кутия, който също давал данни и можел да се провери?
  3. Тази, която май съм си избрал от сайта е мааалко по-скъпа, има панорамен покрив, климат контрол, зимни и летни гуми. има и газ дори. А автоматик на този мотор няма, до колкото аз зная. А какво е СУВ? :icon_blush:
  4. За нещо подобно става въпрос. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mitsubishi-outlander-2-0-comfort-klima-euro4-1-hand/174067046.html?lang=de
  5. Благодарско, обнадеждаващо звучи. Четох едно мнение на д-р Пламен тук: "Лошото е че почти всички части са без заместители - само оригинални..." Малко притеснително. Японските части са скъпички. А и някъде из форума пишеше, че са производство в европа!? едва ли е вярно!
  6. Привет на всички. От скоро се заинтересувах от този автомобил /Mitsubishi Outlander 2.0 4WD/ модела от 2001-2006 г. 136 коня, бензин /+газ/. Търсейки си кола в мобиле.де с настройки: пълна история на обслужването, 4х4, след 2000г., до 160 коня и до 2000 кубика. /понеже баба ми е инвалид и от години ползвам и място за паркиране и останалите облаги, които не са за пренебрегване - само сега да не ме оплюете, както в няколко теми във форума по тази тема, моля!/ До скоро гледах комбита: пасати, аудита, мерцедеси и субаро, но ми излезна този аутледнър, който много ми хареса и като цена и като вънщен вид, и като година на производство. Проблема ми е, че не знам нищо за него. Нямам и нито един познат, който да е имал. Преди доооста години имах паджеро, бензиново, дългата база и съм го карал душмански без никакви забележки, но това са единствените ми наблюдения по темата, а са доста недостатъчни. Та, понеже не намерих отговори Ви пиша нова тема за този автомобил. Предполагам, че събрана на едно място ще е полезна и за други съфорумници. А въпросите ми са стандартни: какво Ви е мнението за този модел, каква е поддръжката, здрав ли е като цяло, има ли честосрещани проблеми, какво са плюсовете и минусите му и тнт. Всичко, което можете да ми кажете, ще е от полза за мен. Предварително Ви благодаря п.с. Ако искате, ще ви пратя и линк от моблие.де, за да видите за какво ориентировъчно нагледно говоря.
×
×
  • Създаване...