Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

0ldman

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

0ldman's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте! От известно време имам проблем с камерата за задно виждане. След като тръгна да я карам, до половин час (някъде) имам камера, и се вижда както трябва, НО в последствие, я губя- появяват се черти, и в последствие спира да работи, като остава или черен или бял екран, а очертанията за паркиране си остават на екрана. После, ако оставя колата да НЕ работи известно време (няколко часа) отново имам камера, и в последствие отново я губя. И това от година и половина насам. Проблема се появи след като оставих колата да се прави от оная градушка в сервиз в който повече няма да стъпя. Благодаря предварително, на хората, които могат да ме посъветват как да си реша проблема!
  2. Благодаря на хората, които се включиха със съвет за намиране на решение на проблема ми. Сега е наред друг въпрос. Какво имате предвид под "читава диагностика"? Диагностика на...? А за филтъра в капака на двигателя го чух от бивш мой съученик в ОТЕ "В.Пик" ;) Каза, че никой не знаел за него, но правел проблем... Сменял се заедно с капака, щото бил вграден, на определени километри, според него... Явно няма такъв филтър, щото и моя майстор Стефчо не е чувал за него.
  3. Здравейте! Извинете за правописната грешка в заглавието- имах предвид моЩността. Малко преди да светне лампата за запушен DPF филтър (премахнаха го почти веднага след като светна лампата в dpf.bg), се усещаше липсата мощност, и почти никакво ускорение при натискане на педала на газта. В началото, след премахването всичко като чели си беше както трябва. Но при първия по дълъг път нещата се върнаха към липсата на мощност след първите 200- тина километра. Проблема се увеличава, когато се покара... Вчера едва изкачи пътя към връх Снежанка, и имах чувството, че ако спре няма да може пак да тръгне нагоре. Температурата на двигателя беше под средата, въпреки горещия ден (30-39°С). Някакви идеи какъв може да е проблема? И нещо друго- в капака на двигателя на 3,2Д има ли ВГРАДЕН филтър за филтриране на газовете идващи от катализатора? Ако знае някой? Благодаря!
  4. Търся аудио усилвател за Pajero IV (след 2007г)с DVD навигацията, Rockford аудио, РАБОТЕЩ. Номера е CV-0MW7B51-2 Или човек, който може да възстановява платки (имам пълната ел. схема)... Предварително благодаря за съдействието!
  5. Благодаря за съвета! Явно ще наблегна в търсенето на джанти от последния модел на Паджеро (след 2007г).
  6. Благодаря за отговора, но мисля че имат разлики (е, възможно е и да нямат такива) в това колко изпъкнали или обратното след монтажа. А вероятно най-малко лагерите са изчислявани за точно определеното им място спрямо главината или някакъв допуск за разлика от това място. Не съм сигурен дали не се изменя и ъгли и геометрия...
  7. Здравейте! Ако има запознати, моля да споделите мнението си за: 18" джанти от кои други джипове стават за Pajero произведено след 2007г с 6 отвора? (Искам да си купя още един комплект джанти втора употреба може и с гуми, а като знам от к'ви други джипове стават, възможностите ми за търсене ще се увеличат) Благодаря!
×
×
  • Създаване...