Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Joan

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Outlander (I) 2.4 MIVEC 4WD

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Joan's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ето, научих нещо! Не са това частите. Трябва ми снимка на тези, за които говориш тук: "то не е гумен тампон, а "метал- гума-метал"........т.е. втулка метална и по средата е гума........да може..... Утре за всеки случай ще погледна, но аз съм сменявал такива ........ Този пост е редактиран от DJ Tymbi: 02 май 2012 - 22:56 Благодаря!
  2. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=18338&st=0&p=194497&hl="%F2%F0%EE%EF%E0%ED%E5"&fromsearch=1entry194497 Интересуват ме тези части: BUSHING,Rear SUSP STABILIZER(MR403775) BUSHING,RR SUSP LWR ARM( 4113A062 / MR197915 )
  3. Здравейте колеги, Прочетох доста мнения по темата, но така и не видях снимки. Това ли са проблемните части(показаните на снимката)? Разбрах, че това е доста чест проблем за Mitsubishi Outlander I. Къде мога да го отстраня. Не ми се ходи при майстори, които да сменят половината кола докато налучкат правилната част. Благодаря.
  4. Решено!!! Проблемът се оказа в малката разлика на стойностите измерени от предните (front) и задните (rear) ламбда сонди. Напомням, че колата се кара на газ (с газов инжекцион). Поръчах си дистанционери, който монтирах пред задните О2 сензори. Явно промениха достатъчно показанията. Вече няма и помен от грешки P0421 и P0431.
  5. Здравейте Колко ламбда сонди има моето Mitsubishi Outlender 2004. Карам я на газ и ми дава крешки P0421 и по рядко P0431 (Warm up catalyst). Преди половин година сменях сонда и се водеше "предна 2" (front 2). Под капака виждам 4 парчета (тези на колекторите). Имам ли други след катализатора? Имам OBD II скенер (за бензинови след 2001 и дизелови след 2006) за грешки. Чете кодовете и може да ги трие. Ако някой има нужда съм насреща (безплатно). Живея в София,Студентски град.
  6. Благодаря за оценката. Знам, че не е нищо особено, но все пак разчитам да съм от помощ на тези колеги, които не ги е страх да "отворят капака на колата", но и не правят "основен ремонт на двигатели".
  7. Преди месец, след монтаж на аларма, ми светна "Engin check" лампата. Оказа се грешка Р 0155 или няма подгряване на предна ламбда сонда 2. Съмненията ми са ви ясни, но не това е темата сега. От сервиза ми показаха едната сонда, която беше различна от другите (в последствие разбрах, че е на Bosch). Кабелите за подгряване бяха два бели, а на останалите по два черни бял и син. Реших да замеря с мултицет всички сонди, четири на брой, оказа се че при всички има верига с изключение на една и тя не беше тази на Bosch?! Купих си универсална сонда на Denso (сонда, която няма куплунг, а завършва с голи кабели), но споменах и модела на колата. Цената в Косер е 110 лв. С изненада установих, че е едно към едно с оригиналните. Прерязах кабелите на неработещата, взех куплунга свързах го с новата ламбда сонда монтирах я на мястото и готово. Запалих колата, но грешката си стоеше. Замерих отново съпротивленията, имах и при четирите. Оставих колата така. На другият ден, при подаване на контакт грешката изчезна. Радост за моите очи. Дано да съм бил полезен за някого!!!
×
×
  • Създаване...