Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

dangelov

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dangelov е написал

  1. Колеги, колко километра сте изминали със зимните си гуми общо? Аз за 2 год с Hankook минах около 10000км и сега са за смяна и търся нещо по-издържливо.
  2. Колега аз ги смених на 20000 км (предните) и не съм съгласен че е от стила на каране, защото на другият ми автомобил шкода супърб ги смених на 60000 км. Ако си изкарал 30000 км според мен е супер.
  3. Ето линк и към ръководството за ремонт на предния модел: http://out-club.ru/bible.htm :icon_rock:
  4. Здравейте, Макар повечето аутлендъри да са все още гаранционни, информацията не е излишна: http://out-club.ru/Manual/Outlander_XL_Ser...07/index_M1.htm
  5. Нищо чудно няма да има, отдавна има дизели на метан, но е много скъпа уредбата
  6. Стоп машинката е свързана със скоростната кутия при автоматиците, преди 10 години карах Лагуна автоматик ходих в сервиза за диагостика понеже беше почнала да гори 17-18 (нормално гореше 12-13) на 100 градско и ми смениха стоп машинката, резултата беше нулев...и от тогава автомобили произведени от френски гении не шофирам
  7. Kолеги, вижте на какво попаднах днес, ако някой има повече информация нека сподели. http://www.online-bg.com/product_info.php?...5c0f4dc14ee12d5
  8. Карам с включено 4х4 защото колата в режим х2 има склонност към недозавиване и то доста осезаема, ако х2 режима беше към задните колела, може би щеше да е по-добре, но това купе е твърде високо и тежко за предно предаване.
  9. Какъв е този разход?? Аз от януари 2007 карам 2.0 DID и разход под 9 на извънградско ми дава само ако карам с 60...вярно че карам само в режим 4х4, но въпреки това 6.8... :icon_crying:
  10. Относно мрежата в багажника, аз използвам от Октавиа, има ги по магазините на Шкода и върши чудесна работа.
  11. Парктроник във Варна, естествено в Балкан Стар, ми сложиха за 300 лв. преден и заден със графично изображение на огледалото, така че цената в Софиа ми се струва малко надута Аксесоарите за колата може да ги намерите в австралииския сайт на Мицубиши: http://www.mitsubishi-motors.com.au/mitssi....jsp?groupId=22 дилъра във Варна каза че няма проблем да се доставят.
  12. При мен вибрации в съединителя няма. Относно разхода, съгласно данните от производителя успях да постигна такъв само веднъж и то карах с около 90 . Сервизния интервал е на 15000км, а колко струва смяната, незнам.
  13. И на мен ми е първия дизел така че нямам много база за сравнение, но мога да кажа, че преди да реша да взема Мицата, ходих на тест драйв на Тауарег. 5.0 V10 няма да го коментираме той е от друга планета :icon_rock:, но 2.5 R5 определено ми се стори доста по муден и тромав от Аутлендъра, е вярно че и купето там е по тежко и автоматика допринася допълнително за лошото поне според мен представяне на VW, там плюсовете според мен са по доброто ниво на интериора, което води и до по високата цена разбира се. Минусите на мицата са определено отвратителното поведение на мотора под 2000 оборота, но с това се свиква и е въпрос на навик, като цяло мотора е много пъргав и разхода повече от приемлив. Последният път от София до Варна показа средно 7.5, като не съм се стремил да карам икономично и в повечето време шофирах с около 120-130. Като цяло нямам забележки по колата, доста сполучлив модел е според мен и като оборудане и като визия и комфорт, та дори и като двигател след като свикнеш с особеностите му
  14. Здравйте, от 3 месеца съпругата ми шофира новия Outlander и мога да кажа от личен опит че двигателя въобще не е толкова лош колкото го представят тук. Вярно че е шумен на ниски обороти но все пак е дизел и мисля че купето е доста добре обезшумено. Относно пространството вътре четох в един от предните постове че било по тясно от Skoda Felicia! Аз прирежавам Skoda Superb и твърдя че е точно толкова просторна колкото и Outlandera, а все пак си мислия че е доста по голяма от Felicia :icon_blush: Като максимална скорост още не мога да дам мнение, но ускорението е много добро, само веднъж да свикнеш с двигателя, слабо се представя под 2000 оборота, но се свиква бързо. Моят съвет е купувай по-добре е според мен от Suzuki :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...