Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

icefire

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

За icefire

  • Рожден ден 23 октомври

Местоживеене

  • Град
    Дубай

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer EX GT & Nissan 200SX S13

icefire's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. icefire

    Полезно Инфо

    То за 800+ лв... може да си намериш и бг еквивалент с уши и име... :D
  2. Мн се разтегна нещо тази тема... Само един коментар бих искал да напрвя - Лансера си е "best value for money"! В това, все повече хора, дори тук в Дубай, се убеждават... Да, има забележки по качеството на използваните материали в интериора и екстериора - но това вече си е тенденция сред повечето нови коли... Аз лично карам 2.0 CVT и съм наистина мн доволен, а скоростната кутия е фантастична. Имах и 2008 БМВ 320 служебно, и мога да кажа, че двигателят и скоростите - не блестят с нещо и определено :mitsu-smiley: е по-пъргаво. А за алфите.. Нали знаете, защо собствениците на Алфа нямат проблеми с паркирането? Защото са им паркирани в сервиза... :rulez: Мн е хубаво човек като иска да си купи кола мн добре да знае какво иска за парите които има. Компромисът си е ногов - малко по-добро качество или повече екстри. п.п. За харченето не знам... тук А99 е 68 стотинки :icon_thumbup:
  3. icefire

    Полезно Инфо

    Ето едно линкче - http://www.mitsubish...og/?section=659 Маската + ОЕМ нави - 1500 долара (при желание може да се намери и по-евтино...)
  4. А добре дошъл :icon_bye: Проблем за двигателят, не знам дали ще има... Но ако питаш дали като цяло ще е по-шумно - да. Без катализатор и средно гърне ще бучи повече, а ако си смениш и задното гърне... По-принцип и спортните филтри са си по-шумни...
  5. icefire

    Полезно Инфо

    И аз това се чудех... И да ти кажа, ОЕМ може и по-евтин вариант да излезе...
  6. icefire

    Полезно Инфо

    :icon_crying: E сега вече в главата ми е пълна мътеница... :help: :icon_n_blowup: Аз съм се спрял на Kenwood-DNX7190HD , поне се бях де... :D
  7. icefire

    Полезно Инфо

    От почти 2 години искам да си сменя ''Head Unit "-та в моята кола с "афтърмаркет" мултимедиен - с навигация и hands free (All-In-One). Оказа се,обаче, малко по-сложно поради факта, че оригинално колата ми е с Рокфорд аудио система. Поради тази причина ми обясниха, че се налага да сменя повечето от аудио компонентите поради несъвместомост. Сигурно и други са се сблъсквали с този проблем, за това реших да споделя решението което открих наскоро. За да не се налага да сменявате нищо друго освен Head Unit-а ще ви трябват тези 2 модула: 1. За свързване към настоящият усилвател ви трябва Мito-2 2. За да запазите опцията за контрол от волана ви тръабва Axxess-ASWC Би трябвало да работят с почти всички aftermarket Head Units и не само за Лансер, а за разнообразни модели и марки... За повече инфо тук. Ако някой е намерил друго и по възможност по-евтино решение, моля споделете го. :icon_thumbup:
  8. icefire

    Мултимедия за Lancer

    Харесал съм това като алтернатива на ОЕМ мултимедията...Kenwood-че :icon_rock: :icon_blush:
  9. icefire

    Мултимедия за Lancer

    Какво е IGO? :rolleyes:
  10. icefire

    Мултимедия за Lancer

    За Дубай карти за ОЕМ няма, защото тук с нави не се продават... , дори и ЕВО МР, Паджеро и т.н. са без... Аз искам, по-принцип, да ползвам и другите екстри която предлага ОЕМ мултимедията - показва там разни си неща по колата... Ако имаш наблюдения върху нея, моля сподели Ако сложа ОЕМ нави, ще си взема и ОЕМ маската, която е бая по-скъпичка от версиите на Scoshe и Metra...:icon_crying: , но си е оригинална...
  11. Колата е готина и секси наистина, но и аз споделям мнението на колегите тук - оптичният тунинг отблъсква по-голямата част от потенцялните и най-вече платежосбособни куповачи. По-голчмата част от хората, които могат да извадят тези пари са по-консервативни. Не ме разбирай погрешно, моля те , но мисля, че по-удачен вариант е бил да направиш този оптичен тунинг с фолио... По-добре изчакай и си я карай и се радвай още.. ако сега някой ти дава 20к за нея, то и след поне половин година и повече пак ще ти ги даде. Така поне малко по win-win ситуация ще бъде. Стискам палци нещата да се развият по наи-добрия начин за теб!
  12. icefire

    Дали да е лансер ?

    Имам една точно такава кат за теб На 47 000км, с праговете, споилера отзад, предницата от Ralliart (v bg gi slagat na Sportsback...), ксенон, джанти 18', Рокфорд Фосгейт - 6 CD + Sub, 2.0 CVT + paddle shifting (от волана), люк, прозрачните (не червеникавите) стопове, климатроник, Keyless/Smart Key, със "завиващи" фарове, круз контрол...
  13. Сигурен ли си, че си с ремък? 2.0 са със верига...
  14. Здравейте, Искам да попитам, как мога да си сложа аларма на Mitsubishi Lancer 2009 "keyless"? Живея в Дубай, а тук повечето коли се продават без аларма... За тук не ми трябва, но се замислям да си дакарам колата в България. Понеже е с "keyless" или Smart Key система, искам да знам дали мога да сложа аларма която да се контролира от същата тази система без да ползвам допълнително дистанционно? Въсможно ли е, и ако да - как и къде? Благодаря Ви!
  15. icefire

    Мултимедия за Lancer

    Намерих един сайт в Щатите, където цената на оригиналната мултимедия е 1000$. Отделно, разбира се, трябва да си купя маската и Bluetooth системата + копчетата... Това което най-много ме притеснява обаче е, че нямам допълнителният кабел за навигацията. Из US форумите има снимки как се инсталира, но за там моделите оригинално са пре-окабелени, независимо дали имат нави или не и този кабел ясно се вижда... Да знаеш нещо по въпроса?
×
×
  • Създаване...