Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

trichko

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

trichko's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет на всички, днес следобяд намерих ключове с дистанционно за автомобил Мицубиши. Пиша в този раздел, но ще помоля модераторите да добавят това съобщение до всички подгрупи ако е възможно. Ключовете са намерени в гр. София в един голям парк. Телефон за връзка с мен 0887-239-391. Надявам се, собственика на тези ключове да се сети да провери тук в този форум.
  2. Колеги, може да заключите темата!Колата е разходих до Пловдив и сега всичко е наред.Искам да благодаря още веднъж на колегата от форума Milen_z.Човека за няколко часа прегледа и оправи един куп неща - свали и почисти колекторните тръби към двигателя, смени свещи и лулите към тях, почисти филтерчетата на помпата за високо налягане, отделно оправи дисплея на борд компютъра и лампата за икономично шофиране.Сега колата е значително по икиномична, има динамика и е приятно да се шофира.Благодаря ти, Милене!Приятна вечер на всички!
  3. Това е добра новина.Ще мина на диагностика, би ли споделил какви са симтомите при проблем в помпата за високо налягане. Аз бях сигурен, че е тя но явно греша за щастие.
  4. Здравейте, това, че може да се ремонтира е добра новина.Колата прекъсва и имам чувството, че работи като на 3 цилиндъра.Звука от двигателя е неравномерен и "пърпори" като трицилиндров автомобил.Има вероятност и да са свещи, ама едва ли.С понижена мощност е определено, почти никаква динамика за двигател от 122к.с. Моля, за съвет - в каква последователност да действам.Проверка на помпата, закупуване на втора употреба, теглена на кредит за нова :help:. Благодаря Ви колеги!
  5. Благодаря за бързия отговор, номера на рамата е XMCLNDG5AXF048536.Тези помпи могат ли някъде да се ремонтират?Втора употреба помпа, може ли да се закачи на някакъв стенд и да се види какво налягане подържа.Успешен ден!
  6. Здравейте колеги!Имам проблем с помпата за високо налягане на горивото.Колата е спейс стар 1.8 GDI.Интересува ме, какви са алтернативите, знаете ли каква е цената на нова такава, откъде е добре да се купи, подлежи ли на ремонт, къде да я ремонтирам и други подобни.Днес ме "зарадваха", че цената на нова била над 2 хил.лв на което аз първоначално не повярвах.После се замислих, че тя е един вид нещо като турбо и тогава започна да ми става лошо.Благодаря предварително на всички отзовали се!
×
×
  • Създаване...