Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Evo_IX

Потребител
  • От него общо

    20
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Evo_IX е написал

  1. Егати късмета... Подмладили са ти го с 9 години
  2. Мненията на повечето хора са крайно песимистични, но моето впечатление е, че хората, които са изпробвали моделите на марката са доста очаровани, което ме кара да съм оптимистично настроен.
  3. Evo_IX

    IOS или Android ?

    Аз на този етап само си мечтая за този телефон, но с интерес следя всички теми
  4. Evo_IX

    Киномания !

    Последно гледах Шерлок Холмс и Мисията Невъзможна. И двата филма си заслужават гледането, но задължително на голям екран.
  5. Аз смятам да съм първия който ще постне във форума на 22.12 да честитя на всички !
  6. Е аз бях 3 години без нарушение и тамън да почна да мисля за такова нещо и бам... спрях в един бус и тоя държеше да викнем кат ...
  7. Evo_IX

    Киномания !

    Аз за последно гледах Шерлок Холмс - Игра на сенки и останах много доволен. Филма си заслужава, но трябва да се гледа на голям екран.
  8. Evo_IX

    Модерни фарове

    Те винаги ще намерят за какво да се заяждат, но нашата цел е да не им даваме поводи да го правят. Аз винаги гледам да съм изряден ;)
  9. Аз мисля че е и модерно да се палят коли, но мисля че по-голямата част от палежите са организирани, но не разбирам с каква цел, защото са палени и застраховани и незастраховани автомобили...
  10. Или пък просто някоя или някои свещи да са за смяна...
  11. Незнам за теб но аз от автомата много се плаша. юза втора употреба не си е работа. И поддръжката му е по скъпа и разхода - по-висок... ти си знаеш
  12. Без турбо нищо не става в тоя живот! Да сложат повече турбинки даже ако е възможно.
  13. Незнам, но цялата работа с тези филтри е много сложна. Дали ако някоя кола излезе с такъв филтър фабрично е възможно да се отстрани?
  14. Уникален автомобил, за мен ръчната кутия е по-правилният избр, не само ускорението но и здравината както и поддръжката са много важни преимущества.
  15. със сигурност често срещан пролем... щом диагностиката е безплатна в ратола ще е най добре ...
  16. за мен най сполучливият джип е паджеро 3,2 дид, 4 врати с ръчни скорости
  17. не е така.. дизелчето може да бъде много палаво не случайно ауди ги удари на лю ман
  18. Евото си е незаменима класика... уникален автомобил
  19. Колата е по-добра от субаруто. Със сигурност ще намериш човек, които да ти обърне волата. Единственият проблем, които може да имаш, е с намирането на части.
  20. Ще ти излезе по-евтино и практично да ремонтираш това, докато още не се е счупило, защото при ремонта ще му дадт гаранция, а ако купиш втора ръка, не се знае на какво ще попаднеш.
×
×
  • Създаване...