Премини към съдържание

mirkopro

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mirkopro е написал

  1. mirkopro

    Eclipse 3g

    Hello my friend, Normally it is not allowed to speak on another language, however it all depends on the Admins if they will deleat me or not The parts you seek, you may find in Balkanparts, in Sofia. the Telephone Number of that shop is: 02 931 1059 02 931 1788 Write again In private message to me if you cannot find the Shockabsorbeрs, as for ''Tampon'' i have two for your model, because i have the same one.If you need them tell me. Good luck with your search.
  2. Лео е паднал на толкова, първо защото е със зверския еклипс, и основно защото я е направил 4x4. Графиките които си видял от сайта им вече нямат значение защото сме я пренастройвали, макар и малко по-различно, но все пак се променят нещата. Старая се да тръгвам от 3500, защото на 4000 се включва турбото, и 'училищния звънец' (Т.Е.: прекъсвача) почва да бие веднага... Истината е, че явно трябва да се хвана една вечер и само и само стартове, първа-втора, първа-втора, за да мога да си усета колата достатъчно добре, и да усета разликата когато колата преминава от пиленето на гуми и захапването за асвалта. Свикна ли с този проблем съм сигурен че падам на 13.5 или дори 13.3... а на пролет вече с лаунч контролите и полу-сликовете ще отворим съвсем друга страница... П.С: абе дано разбирате какво говоря... :D Следващия път като тръгвам ще пробвам да сменям на 5700 и ще ти кажа как мина
  3. Минах и смесите са супер, сега съм на 1.2 на големия режим. нямам вече прекъсвания-като давам гас, на мен ми се бяха напълнили цилиндрите на 2 свещи с масло, и трябваше да се сменят. НО това е друг въпрос. На 2 Бара мисля, че много ще пиля гуми... ааа времето падна на 13.8 с изтърканите гуми. не е 14.1 Признавам си, много е трудно да нацеля от първа-втора и все още да съм на Турбо Бууста, в ХЕЕД така са я проектирали и нагласили, че на прекъсвача ме връща от 6к обороти, на 3.5-4.0к, и имам 500 Оборота граница, която ако изпусна влизам не в дупка, а в цяла яма :mad: а на мен на първа прекъсвача ми бие, като училищен звънец няма да си пипам оборотите и прекъсвача за сега, защото те са го направили с умисъл да се пести колата и да не се троши.
  4. Здравейте Колеги, От миналия пат като си говорихме, съм си направил приоритет да си сложа датчици (бууст и температура и налягане на маслото), и това ще стане зимата най-вероятно. Гледах едно Видео от Клуба на 3Г. човека прави 12.5 секунди на драга, неговия Билд, е като моя на същите коне и НМри.при него разликата ( и то значителна) е, че е със LSD, Лаунч Контрол и 4 цели слика. и че цялата му писта е с лепило... Ако сложа сликове и Лаунч контрол, дали мога да удара висока 12ка? Мислех да заделям пари за LSD, но искам тази кола да мога да си я карам и по улиците без да се пребивам и да правя много различни работи по колата на всеки 500 километра... Питам ви, защото аз трябва малко да се поспра с работите по двигателя, и малко да обърна внимание на интериора... мисля че след като сложа Лаунча, и Датчиците, трябва малко да се поспра от страна на мотора, и да съм сигурен че нямам да имам проблеми... П.С. : ИСКАМ ДА СЛОЖА ДИГИТАЛНИ ДАТЧИЦИ! Тук ако SLX се включи в темата ще е добре, с него сме си говорили в по-голям детайл за мойта колица
  5. Не е вярно, само за пункта за изкупуване на цветни метали ми ставал двигателя :icon_thumbup: :D :D
  6. http://www.wheelbasealloys.com/18_Inch_Team_Dynamics_Jade_R_Black_Alloy_Wheels__1207 Заповядай колега! това е каквото намерих набързо от чичко Гуугъл!
  7. Това е Еклипса в завършен вид. Спестявам много снимки, но това са основните работи които съм правил. Надявам се да ви хареса! http://mirkopro.snimka.bg/tuning/mitsubishi-eclipse-g3-project.703664 :rulez:
  8. Освен да търсиш, друг двигател по-напомпан от твоя? Знам че за по 1000 паунда даже и за по-малко можеш да си намериш двигател на ево 4 (260-280 коня турбо). НО си нямам никаква представа дали ще влезне но АКО всичко е ок и няма проблеми, най-много да си спестиш 1000 лева... Имай на предвид че :mitsu-smiley: С турбина е едно Много добро изживяване от личен опит го знам :icon_thumbup:
  9. EEE много хубаво това бялото матовото... какво е Еклипс ли е? :icon_hmm: хахаха :rulez:
  10. Много добре стана, следващия път пак
  11. Благодаря много, ще доида с бял Еклипс Г3
  12. Колега, горе долу каква мошност искаш да изкараш от колата? С чип,генерация и спортен филтър най-много да ти скочи с 15-25 коня... Турботата имат много потенциал, но там незнам какво си разбрал под много скъпо...защото ако искаш да станат нещата като хората, горе-долу ще трябва да дадеш толкова за колкото си си купил колата ако ти е нова. Всичко това ще е, за да ти стъпи на 200 кончета. Незнам какви планове имаш за тази кола, Лично мое мнение, почни с окачването и спирачките преди да правиш двигателя...
  13. Колеги, ще приемете ли и аз да доида, да си покажа какво съм направил през лятото? Бих искал да се запозная с хора от клуба за да обменяме опит и информация... и най-вече да се срещна с хора които се радват на същите неща, на които и аз :rulez:
  14. Еи! ако не е късно вече аз погледнах в Канадския Е-bay и намерих Европейски мигачи бели, правят голата поне 6 години по-млада. за по 30 долара с Доставка. Мисля да си направя един Коледен Подарък като като си поръчам 2 чифта за отпред и отзад. Между другото, Купих колата, пребоядисах я и сега попривършвам с малките детаили по нея... очакваите снимки!!! Ето линк за мигачите колега! http://www.ebay.ca/itm/DEPO-SMOKE-CLEAR-LENS-FRONT-SIGNAL-PARKING-BUMPER-LIGHTS-LAMP-00-02-MITS-ECLIPSE-/110952409565?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d54769dd#ht_6466wt_1397
  15. Май единствено остава варианта да си поръчвам от щатите....
  16. Засега ми трябва предна брониа, и шофьорско стъкло... Да се надявам да не се налага да се взима носач и преден мост
  17. Ок значи да не търся сходни модели, които да съвпадат с Еклипсчето?
  18. Турбинка е, само маркучите са разсшлямпани и ще трябва да се подновят... Относно колата дали е усукването, погледнах разтояниата между калниците и вратите, няма никакви разлики, колегите ми от бояджииното (в гаража където работя) казват че щом няма проблеми и измени по купето усукването може да бъде коригирано, имаме техниката. (техниката не е тесла и познатото заканително изречение към майката ) Иначе не мисля че ще има проблеми по двигателя, защото като се е забила с носа напред радиатора е бил 2рата най-ниска точка след брониата(която е на трески) и той е само леко накривен отдолу на вълнички... Gotti, моля те, за да не пиша нова тема, кажи ми на един твой колега с 3та генерация ЕКлипс 2002 му счупиха шофьорския прозорец и от месец търси нов. Имаш ли някакви координати, че човека се нерви и поти с това колело в жегите... Благодаря ти
  19. Здравейте Хора! Имам шанса да взема Еклипс 2003модел,(америкаснки) собственика и', е направил леко произшествие. Сега на мен ми излезе шанса да я купа в леко 'карах бързо и се хвърлих на ливадата' състояние... Мицуто на пръв поглед изглежда добре, но се притеснявам да не му е изкривен моста, ако предния мост е крив, от къде по дяволите да намеря СЕКЪНД хенд Интеркулера и радиатора са пукнати ама от долу, и не са изкривени (което ме навежда до мисълта,че пича, като е тествал нивата, не се е хвърлил чак толкова лошо, и няма да имам много проблеми (дай боже, дори и моста да е здрав) за съжаление носача е заминал и ще трябва нов. Предна брония е на трески отвсякъде... Моля Ви, кажете си мнението и ако знаете нещо по въпрса ми, за да мога да си планувам бюджета... Също чух че ходовата част е правена по план на Галант, ако това е вярно, мога ли да се възползвам От частите на Галанта? Ако нещата станат, се пригответе да видите един Страшен Еклипс Много поздрави!!!
  20. mirkopro

    Lancer Evo -The Dream

    КАКВИ RS6ци беееее
  21. mirkopro

    Lancer Evo -The Dream

    Реклама за мобилен интернет хахах
  22. mirkopro

    Lancer Evo -The Dream

    Колеги, случаино засякох това видео, и да ви призная малко се просълзих ENJOY!!! :rulez: :rulez: :rulez: :rulez: :rulez:
  23. Evo X наистина е хубава кола, но просто е загубила смисъла на 4x4 a и вече би трябвало да бие 6-цата, ето ти доказно цхе 9ката е по зле от 6 въпреки че е 6 години по млада от него (оправданието отпада че е жена, а и след като води предаване за коли 'fifth gear' в англия това е неината писта на които тестват колите така че също отпада сценария че ево9 е тръгнало първо за да научи пистата.съвсем нормално е да има системи които са по-добри че то е 8 години по-младо но пак, идеята на WRC rally не мисля че е толкова до зрелището отколкото афтомобилните компании да си изпробват системите и техниките за да ги направят по-добри. В краина сметка това ево го бият Fiesti и Citroeni което е нещо което мен ме кара да се хвърля от някъде :icon_crying: Може би това е причината защо не го харесвам този евол1тион толкова много колкото предишните му братчета 4,5,6. но те са от доказано семейство. Нямаш си и на представа и аз колко се кефя на дрифтове, но пак евото там е със задно само, за да се състезава е било преработено. Може това и да е глупост което ще кажа, но спирачките като се нагласят 40-60% (задни-предни) или 20-80% пак може да се дрифти дори и като е 4ж4 колата.Но като се замисля тук говорим за професионално ниво не за аматиори и всяка секунда е важна но все пак дрифта не е за Евотоа точно там кадето би трябвало да се докаже не се доказва... Признавам че евото е невероятна кола (X) но не мисля че трябва да се прехвалва.
  24. Колкото и да го хвалите този модел, според мен за да е по-добър от Ево 6, трябва първо да скъса рекорда му на WRC-тата, не знам дали 6-цата е по-добра, но до сега тя е цепила новите си братчета по всякакви характеристики...включително и по визия :D не се опитвам да засегна никои но според мен X-a трябва да поцхне да бие на ралитата за да му стъпи на класата.
  25. За че се намират части трудно си прав, но пак въпроса е дали тези части от Евото (включително и табло. реика и други малко частици) не са сащите от базовия модел (само Лансер) които има такива части. иначе роско веднага ще пиша на марио. Благодая!
×
×
  • Създаване...